Geachte mevrouw, mijnheer,
Beste logopedist,

Ik, Bente Scheers, ben een laatstejaarsstudente logopedie aan de Hogeschool Gent, faculteit Mens en Welzijn. In het kader van het behalen van mijn diploma in de opleiding logopedie en audiologie dien ik een bachelorproef te voltooien. Mijn keuze gaat uit naar een onderzoek betreffende de impact van verbale apraxie op het sociale en sociaal-emotionele welzijn van patiënten. Het is de bedoeling dat ik onderzoek doe naar de normen en validiteit van de zelfevaluatietest: “SIVA”. Hiervoor ben ik op zoek naar personen met verbale apraxie waarbij de vragenlijst afgenomen kan worden.

Bij dit werk word ik begeleid door mevrouw Sandrine De Coster, lector aan de Hogeschool Gent, opleiding logopedie en audiologie en door mevrouw Cindy Guns, logopedist in het UZ Antwerpen.

Voor het huidige project had ik graag een beroep gedaan op uw bereidwillige medewerking. Indien u zou willen meewerken aan dit project, zou u dan via volgende link uw gegevens willen achterlaten alstublieft? https://docs.google.com/forms/d/1Te9pwdvNr8kszEoJDejKkS1BdBq9KZwWMS1PR7Hr8yI/viewform

Ik hoop op een positief antwoord.
Dank bij voorbaat,

Bente Scheers
Topmolen 84
1840 Londerzeel
0478/695122
e-mail: bente.scheers.r8759@student.hogent.be

Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)